The Sims 3 Türkiye Forum - The Sims 3'ün Adresi...
30 Temmuz 2010, 11:08:46 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım GiriÅŸ Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2 3   AÅŸağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Kariyerlerle ilgili ..!..  (Okunma Sayısı 1104 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
demetim
Demetim
3
*

Sims Point: 8
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 10 Mart 2010, 02:20:13 »

ArkadaÅŸlar;bütün kariyerlerle ilgili skillerimiz nasıl yükselir,hangi kitap hangi kariyerin misal bunu öğrenmek istiyorum.Her kariyerin ayrı ayrı açıklamasını yaparsanız sevap iÅŸlemiÅŸ olursunuz  Aşık Åžimdiden teÅŸekkür ederim  Masum Hal

Ne oldum deÄŸil,ne olucam demelisiniz !!
muratcan1905
muratcan
Co-Admin
5
*

Sims Point: 98
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 11 Mart 2010, 21:50:09 »

soru çok geniş kapsamlı olmuş bunun yerine sorun yaşadığın bir yetenek varsa onu sorsan daha iyi olurdu oyun parttime ve full time işler mevcut full time işlerde işe girince yetenek kısmına bakarsan bazı yetenekleri beyaz bir kutu içine aldığını gösterir o yetenek o işte gerekli olduğunu anlayabilirsin her işte bu değişir işe girmeyi deneyerek öğrenebilirsin body geliştirmek için spor aşçılık gardenin geliştirmek için kitap okuyabilirsin deneme yapabilirsin yemek pişirme bitki dikme gibi veya televizyonda ilgili kanalları izleyebilirsin ayrıca kitapçıdan aldığın yemek tarifleri ile yeni tarifler öğrenebilirsin handinessi geliştirmek için kitap okuman gerek bazı nesneleri tinker yaparakta bu skill i arttırabilirsin charisma skill için kitap mevcuttur ayrıca insanlarla konuşarak ve aynaya bakarakta arttırabilirsin skills bölümünden üstüne gelince require(gerekli) ve current (mevcut ) relation ship ve friend sayısını görebilirsin gerekli miktarda olmazsa mevcut friend ve relation ship bu yeteneğin gelişmesi durur logic skilli ise kitap okuyarak veya satranç oynayarak geliştirebilirsin aynı zamanda teleskop kullanıncada logic artar fishing skill i ise balık tutarak arttırabilirsin
bunların kitaplarını kitapçıda bulabilirsin isimlerinde takıldığı birşey olursa sorabilirsin unuttuğum skill olabilir sorarsan yanıtlarım
herhangi bir iş için skill sorun olursa sorabilirsin

demetim
Demetim
3
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 28 Mart 2010, 01:20:23 »

Çok tşk ederim süpersin.Müzik kariyerim ise sadece gitar ve resim değil mi ?

muratcan1905
muratcan
Co-Admin
5
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 28 Mart 2010, 02:23:40 »

rica ederim
evet özellikle gitarı yüksek tut kolay atlarsın ayrıca işe girince işini gösterdiği kısma gelince mood guitar vs yazar yanlarında yüz işaretleri vardır ordan gerekli yetenekleri görebilirsin birde yeteneklerin olduğu yere bak oradada işteyken gerekli yeteneklerin düzeyi beyaz kutudadır o kutuyu doldurur veya geçersen işteki başarın artar ve kolay terfiye alırsın Gülümseme

MetteHun
Keeley Hazell
Forum Moderatörü
4
*

Sims Point: 134
Çevrimdışı Çevrimdışı

Çoluk Çocuğu Sokmayın Şu Siteye Yahu

Site
« Yanıtla #4 : 28 Mart 2010, 12:14:15 »

çok saçma yaa 5 sim günüde 10. seviyeye geldim kariyerde 5 günde gecekondu evimden malikâneye taşındım

demetim
Demetim
3
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 08 Nisan 2010, 10:41:59 »

Muratcan 1905;
skill doldurma konusunu anlamadım diğer annatıklarını anlayamadım.Kusura bakma sanada zahmet veriyorum ama öğrenmek istiyorum Üzgün

muratcan1905
muratcan
Co-Admin
5
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : 08 Nisan 2010, 15:42:14 »

Muratcan 1905;
skill doldurma konusunu anlamadım diğer annatıklarını anlayamadım.Kusura bakma sanada zahmet veriyorum ama öğrenmek istiyorum Üzgün
önemli değil
bu dediğim beyaz kutu için herhangi bir işe girmen gerekiyor girdikten sonra skills kısmını biliyorsundur yeteneklerin olduğu yer orda o iş için gerekli yeteneğin olduğu kısımda beyaz bir kutu vardır ama çok ufak biraz dikkatli bak ama bu beyaz kutunun çıkması için o yeteneğe önceden sahip olman gerekiyor mesela herhangi bir meslek için logic gerekiyorsa o yetenekte sende yoksa beyaz kutu çıkmaz

demetim
Demetim
3
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 12 Nisan 2010, 11:37:21 »

Bakıyorum çok ama çok çok çok teşekkürler.Bulamazsam sölerim artıkın Gülümseme

muratcan1905
muratcan
Co-Admin
5
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 12 Nisan 2010, 17:27:35 »

rica ederim tamam söylersin Gülümseme

demetim
Demetim
3
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : 13 Nisan 2010, 18:11:00 »

Kızım vokalist oldu anca lifetime wish'inde gazetecilik var nasıl onu rockstar yapabilirim değiştirebilirim yani lifetime wish bölümünde :/

Ayrıca Muratcan 1905 dediğini bulamadım kızımın artistlik özelliği var ve resim bölümü master şuanda ancak dediğin o beyaz şeyi bulamadım :/

MetteHun
Keeley Hazell
Forum Moderatörü
4
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #10 : 13 Nisan 2010, 22:22:50 »

o beyaz şey mesela skill mavi gözüküyor ya onun üstüne beyaz çizgi gibi çerçevelemiş orayı sims'i silmesem gösterirdim ama... Gülümseme

demetim
Demetim
3
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : 14 Nisan 2010, 00:23:09 »

Yardım edin nütfen Üzgün

MetteHun
Keeley Hazell
Forum Moderatörü
4
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #12 : 14 Nisan 2010, 15:19:27 »

skill'lerine gir ordaki skill tüpleri varya onun üstünde mavi doluyo ya o mavi şeyi çevreleyen beyaz parlak bişey var onu da gör ama

demetim
Demetim
3
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : 14 Nisan 2010, 18:08:39 »

Evet gördüm de noluyo :/

MetteHun
Keeley Hazell
Forum Moderatörü
4
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #14 : 14 Nisan 2010, 18:44:28 »

işte onun gösterdiği yere kadar doldurursan işde\meslekte seviye atladıkça o biraz daha ileri gider onun gösterdiği yere kadar veya fazlası doluysa skill olarak daha çabuk üst seviyeye atlarsın

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Sitemap XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.105 Saniyede 26 Sorgu ile OluÅŸturuldu (Pretty URLs adds 0.049s, 3q)